Sonorizari Dj Nunti

Home / Sonorizari Dj Nunti

 

Sonorizari Dj Nunti | Muzica ta, Drumul tau…

Un DJ nunta poate fi un mod economic si distractiv de a adauga divertisment live la nunta dvs. de primire. DJ-ii de nunta poate reda o varietate larga de muzica si se potriveste dorintelor dumneavoastra.

 

Primul dans Sarbatoriti iubirea dv cu primul dans ca un cuplu casatorit! Fiecare cuplu este diferit. Alege o melodie care reprezinta relatia si stilul tau

 

Tata-fiica Un gest foarte dulce dintre mireasa si tatalui ei, aceasta este oportunitatea miresei de a onora si de a adduce multumiri tatalui ei pentru tot ceea ce a facut.  Acest dans traditional este menit pentru a semnifica tranzitia dintre copilarie si maturitate. Aceasta este randul tau sa-i multumesti tatalui tau pentru dragostea si sprijinul  de-a lungul anilor.

 

Mama fiu Un gest foarte dulce de la mire la mama lui, aceasta este oportunitatea mirelui de a onora si de ai multumi mamei sale  pentru tot ce a facut.

 

Ultimul dans Sa sarbatorim cuplul fericit pentru ultima data! Este posibil sa doriti sa alegeti o melodie pe care, de asemenea, multumind familiei si prietenilor tai pentru dragostea si sprijinul lor

Nunti-profesionale-Evenimente-sociale-sonorizari-Dj-MC-Mures.jpg